Ingredients:
Per al pastís,
500g de tofu
200g de xampinyos
1/2 ceba
1 pot menut d'aulives farcides d'anxova
1 got mida café d'aigua
curry
Per a la salsa,
8 primentons del piquillo
1 all
oli
sal
pebre
Preparació:
Rentem i tallem los xampinyons, també la ceba. Ho posem a sofregir a la paella fins que estigue cuit. Tallem les aulives a rodanxes i reservem.
Triturem lo tofu en la mica d'aigua a temperatura ambient, i afegim lo curry. Quan ho tinguem, barregem amb les aulives i los xampinyons i la ceba.
Untem un motlle en oli i aboquem la barreja. Aplanem en una espatula per a que quede amb la forma del motlle. Ho posem al forn a 170º dalt i baix uns 25-30 minuts.
Mentre se cou lo pastís, preparem la salsa. Sofregim a la paella los primentons en l'all, i salpebrem. Després ho triturem tot.
Quan estigeu cuit, desmotllem, tallem a porcions i servim acompanyat de la salsa.
Bon profit!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada