Una recepta fàcil i per a tota la família.
Ingredients:
8-10 pataques
2 alls porros
2 primentons italians verds
1 primentó roig
2 pastanagues
50ml llet d’avena (o qualsevol altra vegetal que tingueu)
4C pa ratllat sense gluten
2C llevadura nutricional
Oli d’auliva
Sal
Pebre negre
Preparació:
Netegem bé les pataques i les coem al forn. Una vegada cuites les dixem
gelar.
Netegem les verdures. Pelem los alls porros i les pastanagues. Tallarem
tota la verdura a trossets menuts.
Posarem un xorro d’oli a la paella i saltejarem totes les verdures. Salpebrarem
al gust.
Tallarem els pataques per la mitat i les abuidarem dixant-ne una mica per a
que no se mos trenque la pell. Posarem la pataca que hem abuidat a un bol, la salpebrarem,
afegirem la llet d’avena i un xorret d’oli. Barrejarem bé.
Afegirem lo saltejat de verdura a la pataca i ho barrejarem bé. Farcirem
les pataques i les anirem posant a una llanda de forn.
Barregem lo pa ratllat sense gluten i la llevadura nutricional. Ho repartim
una mica per damunt de cada meitat de pataca.
Ho posem a gratinar al forn fins que veiguem que està doradet.
Podeu minjar-les acabades de fer calentetes o bé les dixeu gelar i guardeu a la nevera per a l’endemà fresquetes.
També és un plat ideal per a la carmanyola.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada