Un pastís senzill de fer per a un plat complet i fàcil de portar a la carmanyola.
Ingredients:
3-4 moniatos
2 alls porros
200g portobello
1 carabassó gros
4 ous
200ml crema vegetal de soja
oli d’auliva
sal
pebre negre
Preparació:
Pelem i netegem los porros, los tallem a rodanxes i los posem a una paella en un bon xorro d’oli a sofregir.
Netegem los portobello i los tallem a làmines. Los afegim al sofregit. Guardem unes làmines per a decorar el pastís.
Netegem lo carabassó i lo tallem a daus. L’afegim al sofregit i ho salpebrem tot.
Pelem i tallem a rodanxes los moniatos. A una safata de vidre los anem posant per tota la base i les vores. Tirem u xorro d’oli d’auliva i salpebrem.
Ho aboquem tot sobre los moniatos. Decorem en los làmines de portobello que havíem reservat.
Ho posem al forn i coem a 180º uns 40 minuts o fins que veiguem que lo pastís estigue ben quallat.
Ja me contareu si vos ha agradat!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada