1/12/24

Pastís de moniato, porro, carabassó i portobello

 


Un pastís senzill de fer per a un plat complet i fàcil de portar a la carmanyola.


Ingredients:

3-4 moniatos

2 alls porros

200g portobello

1 carabassó gros

4 ous

200ml crema vegetal de soja

oli d’auliva

sal

pebre negre


Preparació:

Pelem i netegem los porros, los tallem a rodanxes i los posem a una paella en un bon xorro d’oli a sofregir.

Netegem los portobello i los tallem a làmines. Los afegim al sofregit. Guardem unes làmines per a decorar el pastís.


Netegem lo carabassó i lo tallem a daus. L’afegim al sofregit i ho salpebrem tot.

Pelem i tallem a rodanxes los moniatos. A una safata de vidre los anem posant per tota la base i les vores. Tirem u xorro d’oli d’auliva i salpebrem.



Batem los ous. Afegim la crema de soja, salpebrem al gust i ho barregem bé. Afegim lo sofregit i acabem de barrejar.

Ho aboquem tot sobre los moniatos. Decorem en los làmines de portobello que havíem reservat.


Ho posem al forn i coem a 180º uns 40 minuts o fins que veiguem que lo pastís estigue ben quallat.


Ja me contareu si vos ha agradat!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada