24/10/24

Amanida tèbia de cus cus

 


Ingredients:

1/2 tassa de cus cus per persona*

2 carabassons

12 tomaques sequesen oli

200g xampinyons

aulives d'Aragó negres

cebollí

1C espècies per a cus cus

sal

oli d’auliva


*Jo he utilitzat cus cus tradicional i també cus cus de fajol perquè és sense gluten. Així es pot adaptar la recepta a totes les necessitats.


Preparació:

Netegem los carabassons i los tallem a rodanxes. A una paella posem un xorret d’oli i los anem fregint fins que queden doradets.


Mentrestant, netegem los xampinyons i los tallem a trossets. Los sofregim a una paella en un xorret d’oli.

Preparem lo cus cus segons els instruccions del fabricant. Afegim les espècies i salem al gust.


Tallem les tomaques seques a trossets.

Barregem los ingredients a un bol i servim en plats en unes quantes aulives i cebollí tallat a trossets pel damunt.

Si ho voleu acompanyar d’una mica d’hummus, queda un plat complet i fantàstic.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada