Ingredients:
1/2 tassa de cus cus per persona*
2 carabassons
200g xampinyons
aulives d'Aragó negres
cebollí
1C espècies per a cus cus
sal
oli d’auliva
*Jo he utilitzat cus cus tradicional i també cus cus de fajol perquè és sense gluten. Així es pot adaptar la recepta a totes les necessitats.
Preparació:
Netegem los carabassons i los tallem a rodanxes. A una paella posem un xorret d’oli i los anem fregint fins que queden doradets.
Mentrestant, netegem los xampinyons i los tallem a trossets. Los sofregim a una paella en un xorret d’oli.
Preparem lo cus cus segons els instruccions del fabricant. Afegim les espècies i salem al gust.
Tallem les tomaques seques a trossets.
Barregem los ingredients a un bol i servim en plats en unes quantes aulives i cebollí tallat a trossets pel damunt.
Si ho voleu acompanyar d’una mica d’hummus, queda un plat complet i fantàstic.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada