12/7/18

Minimagdalenes d'arròs, tomaques seques i aulives




Ingredients:
3 ous
Farina d’arròs (la que entre, aproximadament uns 350g)
2c llevat
1 sobre de graciosa
200ml oli d’auliva
50 ml llet d’ametlla (o la que vulgueu)
Aulives verdes sense pinyol
Llavors de ruella

Preparació:
Tallem les aulives i les tomaques a trossets ben menuts.
Precalentem lo forn a 180º.
Barregem tots los ingredients i fem la massa. Ha de quedar tova i enganxosa.


Posem paperets de magdalenes a llanda de forn i anem posant una mica de la massa a cada paperet. Només fins a la meitat perquè després pujaran.
Escampem les llavors de ruella per damunt.


Posem les magdalenes al forn i les coem fins que veiguem que han pujat i estan doradetes.


Les dixem gelar i ja les podrem minjar.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada