Avui una
recepta d’aprofitament. Segur que moltes vegades quan feu lo bròquil no sabeu
que fer en los tronxos, perquè la part tendra és molt bona feta al vapor, però
que fem en los tronxos? Podem afegir-los al caldo, tallar-los a daus per posar
a la sopa... Avui vos proposo una crema.
Ingredients:
4 pataques
2 tronxos de
bròquil
Sal
Pebre
Oli
Aufapiga
Preparació:
Trinxem l’aufapiga
i la posem en un recipient en oli per a que vaigue agafant lo gust.
Pelem les
pataques i les tallem a daus grossos.
Rentem los
tronxos de bròquil i los partim per la mitat.
Ho posem tot
a bullir en aigua.
Quan estigue
cuit, ho escorrem.
Salpebrem al
gust i triturem.
Servim i per
damunt li tirem l’oli d’aufapiga.
La podem
minjar tant calenta com gelada, com més vos agrade.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada