26/3/16

Crema de pataca i bròquil en oli d'aufapiga



Avui una recepta d’aprofitament. Segur que moltes vegades quan feu lo bròquil no sabeu que fer en los tronxos, perquè la part tendra és molt bona feta al vapor, però que fem en los tronxos? Podem afegir-los al caldo, tallar-los a daus per posar a la sopa... Avui vos proposo una crema.


Ingredients:
4 pataques
2 tronxos de bròquil
Sal
Pebre
Oli
Aufapiga

Preparació:
Trinxem l’aufapiga i la posem en un recipient en oli per a que vaigue agafant lo gust.
Pelem les pataques i les tallem a daus grossos.
Rentem los tronxos de bròquil i los partim per la mitat.
Ho posem tot a bullir en aigua.
Quan estigue cuit, ho escorrem.
Salpebrem al gust i triturem.
Servim i per damunt li tirem l’oli d’aufapiga.
La podem minjar tant calenta com gelada, com més vos agrade.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada