6/6/15

Risotto d'espelta en bolets i tomaques seques





Ingredients:
200g espelta
Bolets variats deshidratats
750ml caldo verdura
1 ceba
1 dent d'all
Vi blanc
Sal
Oli
Pebre
Parmesà (o qualsevol altre formatge que vos vingue de gust)
Aufapiga

Preparació:
Posem los bolets en aigua per a hidratar-los.


També ho fem amb les tomaques seques.
Pelem, renten i tallem la ceba a trossets menuts, trinxem la dent d'all i ho posem a sofregir a la cassola de terra en un xorro d’oli. Salem.


Afegim los bolets i les tomaques al sofregit. A mig coure, afegim un xorret de vi blanc.


Rentem l’espelta i l’afegim al sofregit. 



Saltegem una mica i afegim una tercera part del caldo de verdura. Anem cuinant i afegint lo caldo a mesura que l’espelta ho demane. Quan casi estigue feta, apaguem lo foc i dixem reposar 5 minuts.


Servim en una mica d’aufapiga i parmesà a trossets.


1 comentari:

  1. M'acabo d'enamorar!! Deliciós deu estar mmmm
    Anna
    http://amossegadetes.blogspot.com.es

    ResponElimina