Aquest mes el repte International Day ens proposa un ingredients, la llimona. Així que avui vos porto un clàssic versionat per al #LemonInternationalDay.
Ingredients:
400g tofu momen (però en tofu ferm també vos quedarà bé i serà més fàcil de
manipular)
2 dents d’all
Midó de panís
1 llimona mitjana
15ml vi blanc
Sal
Pebre negre
Oli d’auliva
Preparació:
Posem un bon xorro d’oli a la paella i aixafem dues dents d’all ho posem a
foc baix i que l’oli vaigue agafant sabor.
Mentrestant, tallem lo tofu a làmines.
Lo salpebrem i arrebossem en lo midó de panís.
Ho posem a fregir a la paella, volta i volta fins que se dore una mica.
Afegim lo vi blanc i lo suc de la llimona. Dixem reduir 5 minuts.
Barregem 1 cullerada de midó de panís en 50ml d’aigua. Ho afegim a la paella i acabem de reduir la salsa fins que estigue espesseta.
Servim acompanyat d’uns trossets de llimona.
Si mingeu carn, podeu provar aquesta versió que vaig penjar allà al 2012amb pollastre.
I aquí, podeu gaudir d’un bon grapat de receptes amb llimona: #LemonInternationalDay.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada