30/9/25

Tofu a la llimona

 


Aquest mes el repte International Day ens proposa un ingredients, la llimona. Així que avui vos porto un clàssic versionat per al #LemonInternationalDay.

 

Ingredients:

400g tofu momen (però en tofu ferm també vos quedarà bé i serà més fàcil de manipular)

2 dents d’all

Midó de panís

1 llimona mitjana

15ml vi blanc

Sal

Pebre negre

Oli d’auliva

 

Preparació:

Posem un bon xorro d’oli a la paella i aixafem dues dents d’all ho posem a foc baix i que l’oli vaigue agafant sabor.

Mentrestant, tallem lo tofu a làmines.

Lo salpebrem i arrebossem en lo midó de panís.



Ho posem a fregir a la paella, volta i volta fins que se dore una mica.

Afegim lo vi blanc i lo suc de la llimona. Dixem reduir 5 minuts.

Barregem 1 cullerada de midó de panís en 50ml d’aigua. Ho afegim a la paella i acabem de reduir la salsa fins que estigue espesseta.

Servim acompanyat d’uns trossets de llimona.




Si mingeu carn, podeu provar aquesta versió que vaig penjar allà al 2012amb pollastre.

I aquí, podeu gaudir d’un bon grapat de receptes amb llimona: #LemonInternationalDay.

 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada