Aquest mes tenia un gran repte amb el #BlondieInternationalDay perquè volia fer la versió d’aquesta recepta per a que fos vegana i sense gluten.
La que vos proposo a continuació vos agradarà si esteu acostumats a no
consumir sucre, si sou més dolcets, tripliqueu la quantitat de panela (o
qualsevol altre endolcidor que gasteu). El resultat, una recepta per a tothom, proteica
i calòrica que podeu consumir per a tenir energia durant el vostre dia.
Ingredients:
400g cigrons cuits
¼ tassa crema d’ametlla*
¼ tassa crema cacauet*
¼ tassa llet d’ametlla
4C panela
1/2c bicarbonat
¼ tassa anous pelades
Anous per a decorar
Trossets de xocolata negra
*Podeu posar la mateixa crema si no en teniu de
dues classes.
Preparació:
Posem al processador d’aliments los cigrons cuits, la crema d’ametlla, la
crema de cacauet, la llet d’ametlla, la panela i lo bicarbonat. Ho triturem
tot.
Fem les anous a trossets i ho barregem amb la massa. També afegim la
xocolata.
Ho posem a una llanda mitjana de forn amb paper vegetal sota (ens ajudarà a desemmotllar). Decorem amb les anous i una mica més de xocolata.
Ho coem al forn uns 40 minuts a 200º.
Ho dixem gelar i tallem a quadradets.
S’aguanta tranquil·lament una setmana fora de la nevera.
Si voleu vore altra receptes que vos faran salivar, visiteu Reto International Day.
No puede ser más apetecible tu blondie con ese tono dorado que es de volverse loco!!! Gracias por participar! Un beso
ResponElimina