Un arrosset ràpid per a un bon dinar.
Ingredients:
2 sépies grosses
320g arròs
700ml caldo de peix
3 dents d’all
1 primentó roig
Sal
Oli d’auliva
Preparació:
Netegem les
sépies i separem les potes. Tallem les potes a trossets.
Netegem lo primentó
i lo tallem a daus.
Pelem los alls i
los laminem.
A la paella tirem
un bon xorro d’oli d’auliva i sofregim los alls i lo primentó. A continuació. Hi
tirem les potes de les sépies.
Una vegada sofregit, afegim l’arròs i saltegem bé. Salem al gust tot depenent de com haiguem fet lo caldo de peix.
Afegim lo caldo i coem l’arròs.
A mitant cocció de l’arròs, posem les sépies al mig de la paella i acabem de coure-ho tot.
Servim acabat de fer partint les sépies per la mitat.
Bon profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada