26/11/24

Arròs en sépia


Un arrosset ràpid per a un bon dinar.

Ingredients:

2 sépies grosses

320g arròs

700ml caldo de peix

3 dents d’all

1 primentó roig

Sal

Oli d’auliva

 

Preparació:

Netegem les sépies i separem les potes. Tallem les potes a trossets.

Netegem lo primentó i lo tallem a daus.

Pelem los alls i los laminem.

A la paella tirem un bon xorro d’oli d’auliva i sofregim los alls i lo primentó. A continuació. Hi tirem les potes de les sépies.

Una vegada sofregit, afegim l’arròs i saltegem bé. Salem al gust tot depenent de com haiguem fet lo caldo de peix.

Afegim lo caldo i coem l’arròs.

A mitant cocció de l’arròs, posem les sépies al mig de la paella i acabem de coure-ho tot.


Servim acabat de fer partint les sépies per la mitat.

Bon profit!

 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada