5/3/24

Pizza de coliflor

 

Una base sense tanta càrrega glucèmica.

Ingredients:

1 coliflor

2 ous

100g parmesà ratllat

4 tomaques pera

Verdures saltejades al gust

Shitake saltejats

Pipes de carabassa

Espinacs saltejats

Formatge rulo de cabra

Llavors de sèsam

 

Preparació:

Precalentem lo forn a 200º.

Netegem la coliflor i la triturem.

Una vegada triturada la posem a un bol i la barregem en los ous i lo parmesà ratllat. Fem una massa.


Estenem a la massa a les llandes amb un paper vegetal a sota.


Coem la massa al forn uns 10 minuts (o fins que veiguem que estigue doradeta).

Netegem i tallem les tomaques a rodanxes.

Traiem les masses del forn i i posem els rodanxes de tomaca per damunt.

A una pizza hi posarem espinacs, formatge i llavors de sèsam i a l’altra, hi posarem les verdures saltejades, los shitake i les pipes de carabassa.


Acabarem de coure al forn fins que veiguem que estiguen dorades.

 

Si remeneu pel blog, trobareu altres versions de pizzes amb base vegetal: coliflor verda, bròquil...

 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada