Una base sense tanta càrrega glucèmica.
Ingredients:
1 coliflor
2 ous
100g parmesà
ratllat
4 tomaques
pera
Verdures saltejades
al gust
Shitake saltejats
Pipes de
carabassa
Espinacs saltejats
Formatge rulo
de cabra
Llavors de
sèsam
Preparació:
Precalentem lo
forn a 200º.
Netegem la
coliflor i la triturem.
Una vegada
triturada la posem a un bol i la barregem en los ous i lo parmesà ratllat. Fem una
massa.
Coem la
massa al forn uns 10 minuts (o fins que veiguem que estigue doradeta).
Netegem i tallem
les tomaques a rodanxes.
Traiem les masses
del forn i i posem els rodanxes de tomaca per damunt.
A una pizza hi posarem espinacs, formatge i llavors de sèsam i a l’altra, hi posarem les verdures saltejades, los shitake i les pipes de carabassa.
Si remeneu
pel blog, trobareu altres versions de pizzes amb base vegetal: coliflor verda, bròquil...
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada