Aquest és un plat bàsic i molt versàtil que podeu fer cada setmana canviant les verdures que hi poseu o bé les espècies.
Ingredients:
300g
gentilles pardines crues
200g arròs
integral
4
pastanagues
1 ceba
grossa
1 dent d’all
700ml d’aigua
o caldo de verdures
Oli d’auliva
Sal
Pebre negre
1 fulla de
llorer
Preparació:
Jo he fet la cocció amb la Magimix
Cook Expert (perquè no me cal estar pendent i després me les aguanta
calentetes dues hores), però es pot fer en una cassola sense problemes.
Pelem la dent d’all, la ceba i les pastanagues i ho posem a l’olla inox. Programem: EXPERTO 1min v17. Una vegada triturat li tirem un bon xorro d’oli d’auliva, ho abaixem tot en l’espàtula i programem: COCCIÓN/ DORAR.
Afegim les gentilles, l’arròs, la fulla de llorer i l’aigua. Salpebrem al gust. Programem: EXPERTO 45 min 100º.
Una vegada cuites ja les podem servir o bé guarda-les a la carmanyola per a l’endemà.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada