Una recepta per cuinar en família.
Ingredients:
½ carabassa
cacauet cuita al forn
1 tassa
flocs d’avena
¼ tassa de
coco ratllat
1 plàtan
madur
4 dàtils
triturats
Canyella
Sal
Preparació:
Precalentem lo
forn a 200º.
Pelem i aixafem
bé la carabassa i lo plàtan.
Ho posem a
un bol i afegim l’avena, lo coco i los dàtils. Afegim canyella al gust i un
polsim de sal.
Barregem bé fins
que obtinguem una massa amb la qual puguem fer boletes.
Posem paper vegetal a una llanda de forn i fem boletes i les anem posant a sobre.
Aixafem les boletes amb la mà.
Ho posem al
forn i coem uns 20 minuts o fins que veiguem que estiguen doradetes (tot
dependrà del vostre forn).
Les traiem, dixem gelar i ja tenim un bon berenar!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada