19/2/24

Galetes de carabassa

 


Una recepta per cuinar en família.

Ingredients:

½ carabassa cacauet cuita al forn

1 tassa flocs d’avena

¼ tassa de coco ratllat

1 plàtan madur

4 dàtils triturats

Canyella

Sal

 

Preparació:

Precalentem lo forn a 200º.

Pelem i aixafem bé la carabassa i lo plàtan.

Ho posem a un bol i afegim l’avena, lo coco i los dàtils. Afegim canyella al gust i un polsim de sal.

Barregem bé fins que obtinguem una massa amb la qual puguem fer boletes.


Posem paper vegetal a una llanda de forn i fem boletes i les anem posant a sobre.

Aixafem les boletes amb la mà.

Ho posem al forn i coem uns 20 minuts o fins que veiguem que estiguen doradetes (tot dependrà del vostre forn).

Les traiem, dixem gelar i ja tenim un bon berenar!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada