27/5/23

Amanida de bajoques, polenta i fesolets

 


Ingredients:

500g bajoques

100g polenta

200ml caldo verdura

200g fesolets cuits

2 pastanagues

1 ceba tendra

Tomaques cherry

2C mostassa

Oli d’auliva

Sal

Pebre negre

 

Preparació:

Netegem les bajoques si les fem a trossos.

Pelem les pastanagues si els tallem a palets.

Ho coem tot al vapor i dixem gelar.

Mentrestant cuinem la polenta en lo caldo de verdura, quan veiguem que comença a espessir perquè ja s’ha embegut tot lo caldo, la posem a un recipient de vidre rectangular i la dixem gelar.

Una vegada gelada la tallem a daus.

Netegem la ceba i la trinxem.

Netegem les cherries i les partim per la mitat.

Preparem la salsa tot barrejant bé la mostassa amb l’oli i salpebrem al gust.

Posem los ingredients a la safata al nostre gust.


Servim amb la salsa per damunt.

Jo l’he preparat i servit a temperatura ambient, però podem preparar en antelació los ingredients, guardar-los a nevera i servir-la ben fresqueta al moment de minjar.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada