Ingredients:
500g
bajoques
100g polenta
200ml caldo
verdura
200g fesolets
cuits
2
pastanagues
1 ceba
tendra
Tomaques
cherry
2C mostassa
Oli d’auliva
Sal
Pebre negre
Preparació:
Netegem les bajoques si les fem a trossos.
Pelem les pastanagues si els tallem a palets.
Ho coem tot al vapor i dixem gelar.
Mentrestant cuinem la polenta en lo caldo de verdura, quan veiguem que
comença a espessir perquè ja s’ha embegut tot lo caldo, la posem a un recipient
de vidre rectangular i la dixem gelar.
Una vegada gelada la tallem a daus.
Netegem la ceba i la trinxem.
Netegem les cherries i les partim per la mitat.
Preparem la salsa tot barrejant bé la mostassa amb l’oli i salpebrem
al gust.
Posem los ingredients a la safata al nostre gust.
Servim amb la salsa per damunt.
Jo l’he preparat i servit a temperatura ambient, però podem preparar
en antelació los ingredients, guardar-los a nevera i servir-la ben fresqueta al
moment de minjar.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada