Ingredients:
24 gnocchis
farcits de gorgonzola
1 ceba
1 dent d’all
1 primentó
roig picant escalivat
400g tomaca
en conserva
Parmesà ratllat
Sal
Oli d’auliva
Pebre negre
Pesteta
Preparació:
Pelem la
dent d’all i la posem a una cassola de ferro (per a després poder-la posar al
forn) en un xorro d’oli d’auliva.
Pelem la ceba i la tallem a juliana. L’afegim al sofregit.
Pelem i fem lo primentó picant escalivat a tires i l’afegim al sofregit.
Salpebrem i
hi posem pesteta al gust.
Tallem a trossets la tomaca (o la tritureu, al gust) i l’afegim al sofregit. Corregim de sal i dixem reduir la salsa a foc lent.
Mentrestant coem los gnocchis en abundant aigua. Quan estiguem surant és que ja estaran cuits.
Traiem los gnocchis de l’aigua i los posem a la cassola en la salsa.
Remenem bé per a que s’impregnen i tirem per damunt parmesà ratllat.
Ho gratinem uns minuts al forn i si teniu unes fulles d’aufapiga fresca les poseu al damunt a l’hora des servir.
Bon profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada