22/2/23

Gnocchis farcits amb salsa de tomaca picanteta

 


Ingredients:

24 gnocchis farcits de gorgonzola

1 ceba

1 dent d’all

1 primentó roig picant escalivat

400g tomaca en conserva

Parmesà ratllat

Sal

Oli d’auliva

Pebre negre

Pesteta

 

Preparació:

Pelem la dent d’all i la posem a una cassola de ferro (per a després poder-la posar al forn) en un xorro d’oli d’auliva.


Pelem la ceba i la tallem a juliana. L’afegim al sofregit.

Pelem i fem lo primentó picant escalivat a tires i l’afegim al sofregit.

Salpebrem i hi posem pesteta al gust.

Tallem a trossets la tomaca (o la tritureu, al gust) i l’afegim al sofregit. Corregim de sal i dixem reduir la salsa a foc lent.

Mentrestant coem los gnocchis en abundant aigua. Quan estiguem surant és que ja estaran cuits.

Traiem los gnocchis de l’aigua i los posem a la cassola en la salsa. 

Remenem bé per a que s’impregnen i tirem per damunt parmesà ratllat.

Ho gratinem uns minuts al forn i si teniu unes fulles d’aufapiga fresca les poseu al damunt a l’hora des servir.

Bon profit!

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada