Un plat boníssim i fàcil de fer que podem preparar en antelació.
No poso quantitats
exactes per a que els feu segons los comensals i també perquè quan preparem una
llanda de verdura al forn podem aprofitar per a fer més quantitat i
utilitzar-la en altres receptes.
Ingredients:
Bròquil
Asbargínyies
Pastanagues
Oli d’auliva
Pebre negre
Sal
Sèsam
Sèsam negre
Per a la
crema:
Fesols rojos
cuits
Oli d’auliva
Sal
Pebre negre
Pebre roig
Comí
Tahina
Suc llimona
All
Preparació:
Netegem les
verdures, desfem les flors del bròquil, tallem les asbargínyies a rodanxes
gruixudes, pelem les pastanagues i els tallem a palets.
Ho posem tot
a una llanda de forn ben regat en oli d’auliva i salpebrem al gust.
Ho coem al
forn a 170º fina que estigue al vostre gust (ben fet o una mica al dente,
vatros trieu).
Al moment de
servir saltegem los fesols en l’all, afegim totes les espècies i triturem.
Si la crema
no vos agrada tant espessa, podeu afegir-li una mica d’aigua de la cocció dels
fesols.
Servim acabat de fer en la verdura per damunt i una mica de sèsam.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada