27/2/23

Crema de fesols i verdures al forn

 


Un plat boníssim i fàcil de fer que podem preparar en antelació.

No poso quantitats exactes per a que els feu segons los comensals i també perquè quan preparem una llanda de verdura al forn podem aprofitar per a fer més quantitat i utilitzar-la en altres receptes.

 

Ingredients:

Bròquil

Asbargínyies

Pastanagues

Oli d’auliva

Pebre negre

Sal

Sèsam

Sèsam negre

 

Per a la crema:

Fesols rojos cuits

Oli d’auliva

Sal

Pebre negre

Pebre roig

Comí

Tahina

Suc llimona

All

 

 

Preparació:

Netegem les verdures, desfem les flors del bròquil, tallem les asbargínyies a rodanxes gruixudes, pelem les pastanagues i els tallem a palets.

Ho posem tot a una llanda de forn ben regat en oli d’auliva i salpebrem al gust.

Ho coem al forn a 170º fina que estigue al vostre gust (ben fet o una mica al dente, vatros trieu).

Al moment de servir saltegem los fesols en l’all, afegim totes les espècies i triturem.

Si la crema no vos agrada tant espessa, podeu afegir-li una mica d’aigua de la cocció dels fesols.


Servim acabat de fer en la verdura per damunt i una mica de sèsam.


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada