Ingredients:
Per a la
massa:
500g farina
d’espelta
10g sal
50ml oli d’auliva
300ml aigua
10g llevat
Cebes blanques
i roges escalivades*
Primentó roig
escalivat*
Sal
Oli d’auliva
*Escaliveu
la quantitat que creieu convenient. Jo sempre escalivo bastant per aprofitar
així l’energia i tenir alguna carmanyola a la nevera plena durant al setmana.
Preparació:
Fem la massa
tot barrejant tots los ingredients. Ho tapem i ho dixem reposar una hora.
Després li donem la forma desitjada i ho posem a una llanda de forn coberta amb paper vegetal.
Pelem les cebes i les tallem a juliana. Les anem posant damunt de la massa de la manera que més vos agrade.
Precalentem
lo forn a 220º.
Pelem lo primentó i ne posem uns trossets al damunt. La protagonista de la coca d’avui és la ceba, però també ho podríeu fer combinant per igual la ceba i lo primentó.
Salem al
gust i hi tirem un xorret d’oli d’auliva.
Coem uns 15-20 minuts (tot dependrà del vostre forn), quan veigeu que la massa està ben cuita i doradeta.
Dixem gelar
i a gaudir!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada