17/2/23

Coca de ceba de dos colors

 


Ingredients:

Per a la massa:

500g farina d’espelta

10g sal

50ml oli d’auliva

300ml aigua

10g llevat

 

Cebes blanques i roges escalivades*

Primentó roig escalivat*

Sal

Oli d’auliva

 

*Escaliveu la quantitat que creieu convenient. Jo sempre escalivo bastant per aprofitar així l’energia i tenir alguna carmanyola a la nevera plena durant al setmana.

 

Preparació:

Fem la massa tot barrejant tots los ingredients. Ho tapem i ho dixem reposar una hora.


Després li donem la forma desitjada i ho posem a una llanda de forn coberta amb paper vegetal.

Pelem les cebes i les tallem a juliana. Les anem posant damunt de la massa de la manera que més vos agrade.

Precalentem lo forn a 220º.

Pelem lo primentó i ne posem uns trossets al damunt. La protagonista de la coca d’avui és la ceba, però també ho podríeu fer combinant per igual la ceba i lo primentó.


Salem al gust i hi tirem un xorret d’oli d’auliva.

Coem uns 15-20 minuts (tot dependrà del vostre forn), quan veigeu que la massa està ben cuita i doradeta.


Dixem gelar i a gaudir!

 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada