22/12/21

Terrina de remolatxa i formatge vegà

 


Ingredients:

1 o 2 remolatxes

400g formatge d’untar vegà amb cebollí(també ho podeu fer amb qualsevol formatge d’untar que vos agrade)

1 tassa d’anous pelades

3C panela

 

Preparació:

Coem els remolatxes. Les podem bullir o també coure al forn.

Posem la panela a una paella amb les nous i les garrapinyem una mica. Jo ho poso tot a la vegada perquè així les anous se torren una mica i estan molt bones.


Si feu aquests dos passos lo dia ans no caldrà esperar a que se gelen i ja tindreu feina avançada.

Pelem i talles les remolatxes a rodanxes.

Agafeu lo motlles que vulgueu utilitzar i lo folreu amb paper de film per a que vos sigue més fàcil desemmotllar-ho després.

Posem les rodanxes per tota la base. A continuació anem fent capes de formatge i de remolatxa. Acabem cobrint-ho tot amb la remolatxa.

Ho dixem ala nevera fins a l’hora de servir per a quede més compacte.

Servim amb les anous garrapinyades al damunt. I si voleu, unes torradetes de pa.


 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada