Ingredients:
1 o 2
remolatxes
400g
formatge d’untar vegà amb cebollí(també ho podeu fer amb qualsevol formatge d’untar
que vos agrade)
1 tassa d’anous
pelades
3C panela
Preparació:
Coem els
remolatxes. Les podem bullir o també coure al forn.
Posem la
panela a una paella amb les nous i les garrapinyem una mica. Jo ho poso tot a
la vegada perquè així les anous se torren una mica i estan molt bones.
Si feu aquests dos passos lo dia ans no caldrà esperar a que se gelen i ja tindreu feina avançada.
Pelem i talles les remolatxes a rodanxes.
Agafeu lo motlles que vulgueu utilitzar i lo folreu amb paper de film per a que vos sigue més fàcil desemmotllar-ho després.
Posem les rodanxes per tota la base. A continuació anem fent capes de formatge i de remolatxa. Acabem cobrint-ho tot amb la remolatxa.
Ho dixem ala nevera fins a l’hora de servir per a quede més compacte.
Servim amb les anous garrapinyades al damunt. I si voleu, unes torradetes de pa.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada