Ingredients:
500g farina
d’avena integral ( una mica més per a manipular)
300ml aigua
tèbia
10ml oli d’auliva
20g
llevadura
10-15
cherries
Sal
Oli d’auliva
(per al final)
2C herbes provençals
Preparació:
Desfem la
llevadura en l’aigua tèbia.
Barregem la
farina en l’aigua i la llevadura, l’oli, 1 cullerada d’herbes provençals i la
sal al gust.
Hem d’obtenir
una massa que puguem manipular sense que se mos enganxa excessivament. Fem una
bola i ho dixem reposat tapat en un drap de cuina 1 hora.
Preparem la llanda (o les llandes perquè jo n’he fet dues de mitjanes) en una mica de paper de forn o si ho preferiu també podeu posar una mica de farina per a que no s’enganxe, lo que vos vaigue millor.
Repartir la massa i li donem forma.
Ho tornem a tapar i ho dixem reposar una hora més.
Precalentem lo
forn a 200º.
Netegem i tallem
les cherries per la mitat. Les anem posant damunt la massa. Ho reguem en un bon
xorro d’oli i la resta d’herbes provençals.
Ho posem al forn uns 30-40 minut so fins que veiem que està doradeta i cuita per dalt i baix (tot dependrà del vostre forn).
Dixem gelar o bé mo la mingem acabada de fer.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada