Unes crestes fàcils de fer sense gluten ni làctics.
Ingredients:
500g
preparat de farina sense gluten
Aigua (segons
fabricant de la farina)
½ ceba
1 primentó
verd italià
1 primentó
roig italià
6 xampinyons
300g gambes
pelades
Mozzarella vegana
Sal
Pebre negre
Oli d’auliva
Sèsam
1 ou
Preparació:
Barregem la
farina amb l’aigua i fem la massa.
Fem boletes
de la mida que vulguem les crestes amb la massa i les aplanem.
Mentrestant
farem lo sofregit.
Netejarem la
ceba i los primentons i los tallarem a trossets.
Ho posarem a
la paella en un xorret d’oli i sofregirem. Salpebrarem.
Netejarem los xampinyons i los tallarem a trossets. Després los afegirem al sofregit.
Tallarem les
gambes a trossets i les afegirem a la paella.
Ho saltejarem tot junt i corregirem de sal al gust.
Una vegada tinguem lo sofregit fet, anirem farcint cadascuna de les crestes, posarem una mica de mozzarella vegana a sobre i tancarem i donarem forma a les crestes.
Quan les
tinguem fetes, les pintarem amb l’ou batut i hi posarem una mica de sèsam per
damunt.
Ho enfornarem a 200º fins que veiguem que estiguen doradetes.
Ja me contareu si vos agraden!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada