12/9/21

Coc de nabius i xocolata C.R.E.O.

 

Los cocs al vapor són ràpids i saludables, una no se’n cansa d’anar provant receptes!

Ingredients:

3 ous

150g farina de panís

30g xocolata C.R.E.O. a la tassa de canyella (+ una mica més per a decorar al damunt)

1 tassa de nabius

50ml llet d’avena

60ml oli d’auliva

16g llevadura

 

*La xocolata ja porta sucre afegit i jo no n’he posat més. Si voleu un coc més dolç afegiu lo dolç al gust: sucre, sucre de cococ, dàtils, xarop d’atzavara...

 

Preparació:

Trencarem los ous i muntarem les clares a punt de neu.

Jo he utilitzat la Magimix Cook Expert (realment queden fantàstiques!) programant: PANADERÍA/ MONTAR CLARAS.

Mentrestant barregem los rovells en la farina de panís, la xocolata, la llet d’avena, l’oli d’auliva i la llevadura.


A continuació barregem poc a poc amb les clares muntades.

Preparem lo motlle amb paper vegetal i ho aboquem.

Per damunt hi tirem los nabius (alguns cauran més al fons, altres se quedaran per dalt) i una mica més de xocolata.

Ho posem a la vaporera XXL de la Magimix Cook Expert i programem: COCCIÓN/VAPOR XXL 50min.

Quan estigue cuit, lo traiem i dixem gelar damunt d’una reixa.



Si voleu provar una altra recepta de coc al vapor:

Coc de dos colors sense gluten al vapor

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada