Los cocs al vapor són ràpids i saludables, una no se’n cansa d’anar provant receptes!
Ingredients:
3 ous
150g farina
de panís
30g xocolata
C.R.E.O. a la tassa de canyella (+ una mica més per a decorar al damunt)
1 tassa de
nabius
50ml llet d’avena
60ml oli d’auliva
16g
llevadura
*La xocolata
ja porta sucre afegit i jo no n’he posat més. Si voleu un coc més dolç afegiu
lo dolç al gust: sucre, sucre de cococ, dàtils, xarop d’atzavara...
Preparació:
Trencarem los
ous i muntarem les clares a punt de neu.
Jo he
utilitzat la Magimix Cook Expert
(realment queden fantàstiques!) programant: PANADERÍA/ MONTAR CLARAS.
Mentrestant
barregem los rovells en la farina de panís, la xocolata, la llet d’avena, l’oli
d’auliva i la llevadura.
A continuació barregem poc a poc amb les clares muntades.
Preparem lo motlle amb paper vegetal i ho aboquem.
Per damunt hi
tirem los nabius (alguns cauran més al fons, altres se quedaran per dalt) i una
mica més de xocolata.
Ho posem a la vaporera XXL de la Magimix Cook Expert i programem: COCCIÓN/VAPOR XXL 50min.
Quan estigue cuit, lo traiem i dixem gelar damunt d’una reixa.
Si voleu provar una altra recepta de coc al vapor:
Coc de dos
colors sense gluten al vapor
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada