19/9/21

Pinxo de xampinyons a la planxa i gamba


Tercer domenge de mes i aquesta vegada viatgem a casa amb Cocinas del Mundo, concretament anem a Logroño i ja posats, fem una volteta pel carrer Laurel. Si heu anat ja sabeu que és la zona més animada per a fer-se un beure i uns pinxos.

Aquí teniu la meua versió d’un clàssic del Bar Ángel.

 

Ingredients:

Barra de pa

Xampinyons

Gambes

Oli d’auliva

Sal

Picada d’all i julivert

 

Preparació:

Barregem la picada d’all i julivert amb oli d’auliva per a fer una bona salsa.

Netegem los xampinyons i los coem a la planxa.

Pelem les gambes i les saltegem a la paella.

Quan los xampinyons estiguen casi fets los hi tirem un bon xorrod e la salsa per damunt i dixem que s’acaben de coure.

Tallem llesques de pa.

Muntem los pinxos: tres xampinyons i la gamba al damunt.

Ho reguem bé amb la salsa i servim acabat de fer.

Si teniu més ganes de vore receptes de Logroño que han preparat altres blogers, visiteu: Cocinay aficiones.

 

3 comentaris:

  1. Mira que están buenos esos pinchos, pero los tuyos no tienen nada que envidiarlos.


    Bss

    Elena (La cajita de Nieves y Elena)

    ResponElimina
  2. El mejor picoteo que se puede tener, sin duda!!
    un besito

    ResponElimina
  3. Ñammmmm Ñammmm ñammmmmm!!!!, hemos coincidido y solo puedo decir que babeo porque sencillamente son brutales, que delicia más rica :)
    un beso

    ResponElimina