Tercer domenge
de mes i aquesta vegada viatgem a casa amb Cocinas del Mundo, concretament anem
a Logroño i ja posats, fem una volteta pel carrer Laurel. Si heu anat ja sabeu
que és la zona més animada per a fer-se un beure i uns pinxos.
Aquí teniu
la meua versió d’un clàssic del Bar Ángel.
Ingredients:
Barra de pa
Xampinyons
Gambes
Oli d’auliva
Sal
Picada d’all
i julivert
Preparació:
Barregem la
picada d’all i julivert amb oli d’auliva per a fer una bona salsa.
Netegem los xampinyons i los coem a la planxa.
Pelem les
gambes i les saltegem a la paella.
Quan los xampinyons
estiguen casi fets los hi tirem un bon xorrod e la salsa per damunt i dixem que
s’acaben de coure.
Tallem llesques
de pa.
Muntem los pinxos: tres xampinyons i la gamba al damunt.
Ho reguem bé amb la salsa i servim acabat de fer.
Si teniu més
ganes de vore receptes de Logroño que han preparat altres blogers, visiteu: Cocinay aficiones.
Mira que están buenos esos pinchos, pero los tuyos no tienen nada que envidiarlos.
ResponEliminaBss
Elena (La cajita de Nieves y Elena)
El mejor picoteo que se puede tener, sin duda!!
ResponEliminaun besito
Ñammmmm Ñammmm ñammmmmm!!!!, hemos coincidido y solo puedo decir que babeo porque sencillamente son brutales, que delicia más rica :)
ResponEliminaun beso