30/6/21

Tacos de coliflor


Ingredients:

1 coliflor

2c all granulat sec

2c pebre roig picant

2c comí mòlt

Sal

Oli d’auliva

6 xampinyons

Panís cuit

Barreja de brots tendres (enciam, mizuma, tatsoy komatsuna, bleda roja i mostassa)

Tomaques cherries

10 tortillas de panís

 

Preparació:

Precalentem lo forn a 170º.

A un bol posem les espècies i les barregem bé.

Afegim l’oli d’auliva i la sal i fem lo marinat.

Netegem la col i tallem totes les floretes. Afegim la col al bol i barregem  per a que s’impregne bé.

Posem la col a la safata de forn damunt d’un paper vegetal i coem fins que estigue cuita. Depenent de com vos agrade la podeu dixar més “al dente”, torradeta... al gust.

Mentrestant netejem los xampinyons, los laminem i saltegem en un xorret d’oli.

Acalentem las tortillas i les anem farcint al gust amb los brots tendres, la col, lo panís, los xampinyons i les cherries.

Com veieu és un plat que també es pot minjar gelat, així que si ho preparem tot la nit ans, l’endemà tenim uns tacos fresquets ben bons.

Ah! I no vos oblideu de posar una salseta ben picant al damunt si vos agrada o bé una mica de guacamole.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada