22/6/21

OCO! Bar gastronòmic

 


Si veniu per Ulldecona segur que vos costarà triar on minjar entre tanta oferta gastronòmica. Aquí un lloc que segur que no vos dixarà indiferent si lo que voleu és passejar pel poble i no haver d’agafar cotxe. Oco! Bar gastronòmic està al mig del poble, al carrer Major. Podeu parar a fer un vermut, unes tapetes o bé quedar-vos a dinar o sopar.

Teniu opcions molt variades a la seua carta amb plats per a tots los gustos (proveu la sépia a l'estil de la iaia Lolín!)  i també vegetarians amb producte de la zona. Una bona carta de vins i un local acollidor.

Avui hem repetit lo menú setmanal que tenen per a dinar. Van canviant propostes, així que atents a la web o les seues xarxes socials. Consta de 4 entrants, plat i postres amb pa, aigua i vi D.O. Terra Alta.

Mos agrada que lo vi sigue de proximitat i l’aigua filtrada per tal de reduir residus.


Los entrants d’aquesta setmana han segut:

Tosta de guacamole amb sardina fumada. Mmmm!

Calamars a la romana. Súper tendres!

OCO! Croquetes. Pregunteu sempre per les croquetes, encara que només aneu a fer una cerveseta perquè les fan ells i són espectaculars. De què? De pernil, de sépia, de gambes, de galta, de formatge...

Musclos a la nostra ma(ri)nera. Ben bons i segur que repetiu de pa per a sucar la seua salsa.

De segon teniu sempre per a escollir. Jo vos recomano los arrossos (tot i que avui no n’hem demanat perquè volíem provar atres coses).

Hem minjat una Fideuà ben bona amb racions complides (si sobra, vos ho posen amablement per a emportar).

Un suquet d’escrita, lluç i rap per a sucar-hi una barra de pa.

Los postres a escollir, avui un tros de pastís de formatge d’ovella casolà i gelat de mango. Però vos recomano, si no ho heu fet ja, provar la seua torrija d’orxata.


Podeu acabar lo dinar en un caferet, una copeta o un bon cremaet (demaneu-li a Raül!).

I si no teniu ganes de sortir, sempre podeu demanar lo menú o algun dels plats de la carta per emportar. Mireu quins arrossets més bons arriben a casa! ;)

Al mateix restaurant podeu adquirir productes de la zona que també podeu trobar al Rebost de la seua web.


Ah! I si lo que voleu és estar fresquets i tranquils, feu una tometa o sopeu al carreró del darrera.

I a vatros, què és lo que més vos agrada de OCO!?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada