17/2/21

Jtapódi me makaronáki (Polp amb pasta) *Grècia

 


Una recepta de María Zannia que vaig vore-li preparar i de seguida vaig pensar que a casa triomfaria. Aquí l’enllaç per poder vore-la.

 

Ingredients:

1 ceba grossa

500g polp cuit

200g de galets menuts

½ got de vi blanc

3 tomaques

1C tomaca concentrada

1 rameta de canyella

Pebre de Jamaica

Oli d’auliva

300ml aigua

Sal

Pebre negre

 

Preparació:

Pelem i tallem la ceba.

La posem a una cassola en un xorret d’oli a sofregir.


Tallem lo polp a trossets i l’afegim a la cassola qual la ceba comence a ser transparent.


Afegim lo vi blanc i coem a foc lent. Salpebrem.

Mentrestant, ratllem les tomaques. Dissolem lo concentrat de tomaca en un got d’aigua i ho afegim tot a la cassola amb la rameta de canyella i lo pebre de Jamaica. Dixem reduir.



Coem la pasta i la colem 2 minuts ans de que estigue cuita. L’escorrem bé.


Barregem la pasta amb la salsa i dixem reposar 5 minuts per a que s’acabe de coure i se mesclen bé lo sabors.


 

 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada