Sovint comprem cereals, granola, muesli... i per molt ecològics que siguen no dixen de ser un producte processat que acaba portant molts de sucres.
Avui vos porto una recepta de granola que hem faig a casa i que vos animo a preparar. Ja me contareu si noteu la diferència!
Ingredients:
500g flocs d’avena
½ tassa avellanes
crues pelades
½ tassa
anous crues pelades
¼ tassa
pipes carabassa crues pelades
½ tassa
flocs de coco secs
½ tassa oli
de coco
1 taronja
Canyella
100g
xocolata al 85% sense sucre
Preparació:
Posem a un
bol los flocs d’avena.
Amb un
ganivet fem a trossets les avellanes i les anous.
Ho posem tot
al bol.
Afegim les
pipes de carabassa i barregem bé.
Netegem bé
la taronja i ratllem la pell.
Escorrem bé
los seu suc i lo barregem en l’oli de coco i la canyella al gust.
Ho barregem
bé en los ingredients del bol.
A una llanda
de forn, posem paper vegetal i ho escampem bé.
Ho coem al forn a 160º uns 30 minuts remenant cada deu minuts per a que se torre bé tot.
Quan falten
5 minuts per acabar, afegim los flocs de coco i barregem bé.
Ho dixem
gelar.
Mentrestant desfem
la xocolata al bany maria i la repartim per damunt.
Quan estigue
ben gelat, ja podrem posar la granola en pots i gaudir-la com més vos agrade:
en llet vegetal, amb fruita, amb iogurt, per berenar, esmorzar...
També podeu anar variant los fruits secs (anacards, ametlles, pistatxos...) , afegir-hi fruita deshidratada (panses, orellanes...), lo que vos vingue de gust!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada