Una recepta
senzilla per a fer unes picadetes a mode d’entrant.
Ingredients:
1 massa de
pasta fullada sense gluten ni lactosa
Aulivada
Cherries macerades
en oli
Feta en oli
i herbes
Melmelada de
ceba
1 ou
Preparació:
Estenem la
massa de pasta fullada i amb els motlles li donen forma.
A una llanda de forn posem un paper vegetal i
al damunt hi posem les formes que hem fet.
Pintem amb
ou la massa i ho enfornem a 200º fins que veiguem que s’unfla i estigue
doradet.
Una vegada
cuit ho dixem gelar.
Quan estigue
gelat amb un ganivet de serreta i amb compte ho partim per la mitat per tal de
farcir-ho.
Uns los
farcirem tot untant una mica d’aulivada i posant mitja cherry confitada.
Los altres los farcirem en una mica de melmelada de ceba i un trosset de feta en oli i herbes.
Ho posarem
als platerets variat si ja podrem servir.
Podeu tenir
la massa feta i muntar-ho un moment ans de servir, si ho feu amb molta
antelació se vos reblanirà la massa, i lo que volem es que estigue cruixent.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada