Aquest mes
vos porto lo llibre de la cuinera Chin-He Huang de la qual ja havia penjat una
recepta: Japanese Hand Rolls
El llibre es
diu: Eat Clean. Work Yourself to Healt.
Un llibre complet a nivell d’explicacions i ple de receptes saludables que vos
faran agafar gana només en vore les fotos.
Helena mos ha preparat uns Ous ying yang que fan una pinta espectacular!
I també amb una altra recepta d'ous: Ous remenats amb bròquil i arròs integral. Quin dels dos plats vos minjarieu?
La recepta d’avui
és ben senzilla però carregada de sabor.
Ingredients:
2
carabassons grans
Pebre negre
Oli d’auliva
Cilantre fresc
(com que era només per a decorar i no ne tenia, no l’he posat. Si ne teniu,
segur que vos donarà un tosc refrescant en acabar el plat)
Per a la
salsa:
1 escalunya
50g pinya
(fresca o en conserva amb el seu suc)
1c gingebre
ratllat
½ pesteta
1 ceba
tendra
2c oli d’auliva
2c tamari
3C suc de
llimona
Preparació:
Netegem bé
los carabassons i los tallem a trossos d1’5cm.
Los posem a
la planxa en un xorret d’oli d’auliva i molem una mica de pebre negre per damunt.
Los coem
fins que se doren. A mi personalment m’agrada dixar-los una mica “al dente” ,
però si vos agraden ben fet, los haureu de dixar un ratet més.
Fem la salsa
trinxant la pinya, l’escalunya i la ceba tendra. Ho barregem tot bé.
Servim los carabassons
amb una mica de salsa per damunt i la resta al costat per si ens en volem posar
una mica més (que segur que serà que sí!).
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada