4/5/20

Crema de coliflor


Ingredients:
1 coliflor
2 alls porros grossos
1l aigua
½ c comí
1C curri
Sal
4 piquillos
Sèsam negre
Oli d’auliva

Preparació:
Netegem la coliflor i los alls porros i los fem a trossos.
Ho posem a la olla de la Magimix Cook Expert amb l’aigua, lo curri, lo comí i la sal. Programem SOPA CREMOSA i augmentem el temps de cocció 10 minuts.


Si no teniu cap robot de cuina, simplement bulliu tots los ingredients 30-40 minuts (fins que estiguen tendres) i després ho tritureu tot.
Passem los piquillos per la planxa i los tallem a tires.


Servim la crema acabada de fer amb les tires de piquillo al damunt, una mica de sèsam negre i un xorret d’oli.


Ah! És una crema que gelada o a temperatura ambient també està molt bona.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada