24/4/20

Crema cacau i moniato



Avui una alternativa vegana, sense gluten i sense lactosa.

Ingredients:
2 moniatos mitjans
2C crema d’anous
3C cacau en pols
50ml llet d’arròs

Preparació:
Courem lo dia ans los moniatos al forn i los reservarem.
L’endemà los pelarem i tallarem a trossos. Los posarem a un processador d’aliments.


Afegirem la crema d’anous, lo cacau i la llet d’arròs.



Com veieu, és una recepta que no porta sucres afegits perquè lo moniato i la crema d’anous ja són prou dolços, però si sou llepolets, podeu afegir una mica de panela  bé xarop d’atzavara.
Ho triturem tot.
Si teniu Magimix Cook Expert, ho posarem a la cuba menuda i triturarem 2minuts.


Una vegada feta, la podem guardat en un pot de vidre a la nevera. Vos aguantarà uns 5 dies que podreu gaudir per esmorzar, berenar...



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada