250g farina
de blat
1 taronja
150g sucre moré
3 ous
100ml oli d’auliva
1 iogur d’atmella
9g llevadura
seca
Sal
Preparació:
Precalentem lo
forn.
Amb
Magimix Cook Expert:
Rentem bé la
taronja i la tallem a trossos. La posem a l’olla amb lo sucre moré i los ous. Programem
EXPERTO, 3 min, V13, 37º.
Amb l’ajuda
de la espàtula fem baixar la massa cap avall i afegim lo iogurt, l’oli, un
polsim de sal i la farina. Programem MASA/PASTEL, 15 segons, V9.
Sense la
Magimix hauríeu de ratllar la pell de la taronja i després fer-ne suc.
Barrejar-ho tot igualment.
Aboquem la
massa a un motlle i ho coem al forn a 180º uns 40 minuts tot depenent del
vostre forn.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada