3/10/19

Pasta con i fagiolini *Itàlia



Amb lo repte CRI d’aquest mes que mos porta El cajón desastre de Maggie mon anem a la regió de Puglia. I com que encara és temps de bajoques i a casa mos agraden molt, he escollit aquesta recepta que també és ideal per a portar a la carmanyola de la feina.

Ingredients:
700g di fagiolini
550g di polpa di pomodoro
1 cipolla rossa
320g di pasta (jo he utilitzat fusilli de cigrons)
Olio evo
Sale
Acqua
Pepe (la recepta original no en porta però jo n’he posat)

Preparació:
Pelem i tallem al ceba a trossets i l’afegim a una cassola amb un bon xorro d’oli d’auliva.


Afegim també la tomaca i un got d’aigua. Sal i pebre al gust i anem coent i remenant de tant en tant.



Mentrestant, netegem les bajoques i les coem en aigua bullint 5 minuts. Han de quedar “al dente”. 


Les escorrem i afegim a la cassola amb la tomaca.



A la mateixa aigua de cocció de les bajoques, coem la pasta. Quan estigue casi al dente la traiem i l’afegim amb les bajoques i la salsa de tomaca.


Ho acabem de coure tot junt i ho servim acabat de fer.


Si vos ho volem emportar per a dinar a la carmanyola, jo no faria l’últim pas, ho deixaria “al dente” i amb el mateix suc s’acabarà de fer l’endemà.


  
Aquesta recepta l’he adaptat del blog: https://www.greenme.it on podreu trobar més receptes italianes.

5 comentaris:

  1. Las dos hemos elegido platos de verdura y es que están tan buenos, son tan sanos y tan coloridos que no hay quien se resista.
    Besos
    Nieves

    ResponElimina
  2. Que rico plato, se ve reconfortante con esos lindos colores verdes y rojos, verduras y pasta que caen delicioso para días frescos, besos

    ResponElimina
  3. Molt original aquest plat de pasta. No hagués pensat mai afegir-li bajoquetes.
    Besets-

    ResponElimina
  4. Me encanta esta pasta Cris, sencilla y muy rica, con lo que me gustan las judias! Gracias por participar!

    ResponElimina