Ingredients:
700g di
fagiolini
550g di
polpa di pomodoro
1 cipolla
rossa
320g di
pasta (jo he utilitzat fusilli de cigrons)
Olio evo
Sale
Acqua
Pepe (la recepta
original no en porta però jo n’he posat)
Preparació:
Pelem i
tallem al ceba a trossets i l’afegim a una cassola amb un bon xorro d’oli d’auliva.
Afegim també
la tomaca i un got d’aigua. Sal i pebre al gust i anem coent i remenant de tant
en tant.
Mentrestant,
netegem les bajoques i les coem en aigua bullint 5 minuts. Han de quedar “al
dente”.
Les escorrem i afegim a la cassola amb la tomaca.
A la mateixa
aigua de cocció de les bajoques, coem la pasta. Quan estigue casi al dente la
traiem i l’afegim amb les bajoques i la salsa de tomaca.
Ho acabem de
coure tot junt i ho servim acabat de fer.
Si vos ho
volem emportar per a dinar a la carmanyola, jo no faria l’últim pas, ho
deixaria “al dente” i amb el mateix suc s’acabarà de fer l’endemà.
Aquesta recepta l’he adaptat del blog: https://www.greenme.it on podreu trobar més
receptes italianes.
Las dos hemos elegido platos de verdura y es que están tan buenos, son tan sanos y tan coloridos que no hay quien se resista.
ResponEliminaBesos
Nieves
Que rico plato, se ve reconfortante con esos lindos colores verdes y rojos, verduras y pasta que caen delicioso para días frescos, besos
ResponEliminaM'agrada moltíssim!!!
ResponEliminaPetonets
Rosa
Molt original aquest plat de pasta. No hagués pensat mai afegir-li bajoquetes.
ResponEliminaBesets-
Me encanta esta pasta Cris, sencilla y muy rica, con lo que me gustan las judias! Gracias por participar!
ResponElimina