30/9/19

Amanida tres quinoes i halloumi



Ingredients:
8 talls de formatge halloumi
¾ tassa quinoa
¾ tassa quinoa roja
¾ tassa quinoa negra
15 cherries
8 portobello
15-20 cebetes
Sal
Pebre
Oli d’auliva
Julivert

Preparació:
Pelem i netegem les cebetes.


Les posem a la paella en un xorro d’oli i les anem caramel·litzant a foc lent. Salem al gust i reservem.


Barregem les quinoes i les netegem i bullim en abundant aigua. Una vegada cuita, reservem.



Netegem los portobello, tallem a làmines i saltegem a la paella en un xorret d’oli.


Netegem les cherries i tallem per la meitat.
Trinxem lo julivert.
A un bol barregem tots los ingredients i salpebrem al gust. És una amanida que podem servir templada o bé dixar gelar.


A últim moment, abans de servir, passem per la planxa lo formatge halloumi, lo posem damunt, un bon raig d’oli d’auliva i ja tindrem una bona amanida.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada