8 talls de
formatge halloumi
¾ tassa
quinoa
¾ tassa
quinoa roja
¾ tassa
quinoa negra
15 cherries
8 portobello
15-20
cebetes
Sal
Pebre
Oli d’auliva
Julivert
Preparació:
Pelem i
netegem les cebetes.
Les posem a
la paella en un xorro d’oli i les anem caramel·litzant a foc lent. Salem al
gust i reservem.
Barregem les
quinoes i les netegem i bullim en abundant aigua. Una vegada cuita, reservem.
Netegem los
portobello, tallem a làmines i saltegem a la paella en un xorret d’oli.
Netegem les
cherries i tallem per la meitat.
Trinxem lo
julivert.
A un bol barregem
tots los ingredients i salpebrem al gust. És una amanida que podem servir
templada o bé dixar gelar.
A últim
moment, abans de servir, passem per la planxa lo formatge halloumi, lo posem
damunt, un bon raig d’oli d’auliva i ja tindrem una bona amanida.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada