Una recepta
per a Guillem, a qui li van agradar molt.
Ingredients:
2
pastanagues grosses
4 alls
tendres
250g seitán
16 oblees
Oli
Pebre
Sèsam
1 ou
Preparació:
Pelem i
netegem los alls i les pastanagues. Ho tallem a trossos grossos i ho triturem.
Després
posem un xorret d’oli a la paella i saltgem amb pebre al gust.
Triturem lo seitán
i l’afegim al sofregit.
Amb la
Magimix Cookexpert:
Afegim les pastanagues
i l’all i programem: Experto 1 min. Velocitat 13.
Afegim sal i
pebre. Experto 5 min. Velocitat 3. 120º.
Afegim lo seitán.
Experto 30s. Velocitat 13.
Coem tot amb
programa Experto 3 min. Velocitat 3. 100º.
Precalentem
lo forn.
Farcim les
oblees i les tanquem amb la forma que los vulguem donar.
Batem l’ou i
les pintem. Posem una mica de sèsam per damunt.
Coem al forn
a 180º uns 5-7 minuts o fins que estiguen doradetes.
I estan
bones acabades de fer com l’endemà per emportar-vos allà on vulgueu.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada