10
asbargínyies
2
pastanagues grosses
15
xampinyons
1 primentó
roig
2 dents d’all
400ml crema
vegetal (soja, arròs, avena...)
Mozzarella vegana
Formatge Emmental
ratllat
Sal
Pebre negre
Oli d’auliva
Herbes provençals
Preparació:
Rentem les
asbargínyies, les partim per la mitat i los hi traiem lo tronxo. Les abuidem i
les posem a les safates de forn damunt de paper vegetal. Los hi tirem un xorret
d’oli i una mica de sal i coem al forn.
Si ne féssem
menor quantitat, les podríem fer al vapor.
Amb Magimix Cook Expert al programa VAPOR
uns 10 minuts.
Preparem lo
farcit. Netegem i pelem les pastanagues. Netegem los xampinyons i rentem lo
primentó. Pelem les dents d’all.
Reservem 2 o
3 xampinyons per a decorar tallats a làmines.
O trinxem
tot ben xicotet o ho passeu per un processador d’aliments.
Amb la Magimix Cook Expert.
Posem les
asbargínyies i los xampinyons i triturem amb la cubeta grossa.
Ratllem les
pastanagues amb el disc de ratllar menut.
Triturem lo
primentó (va molt bé si teniu algú que no li agrada per la seua textura) amb l’all
a la cubeta menuda fins que quede gairebé líquid.
A una
cassola ben grossa posem un bon xorro d’oli i afegim les asbargínyies i
xampinyons. Salpebrem i sofregim.
Afegim la
pastanaga i continuem en lo sofregit.
Afegim lo
primentó i l’all. Salem.
Quan estigue
ben cuit tirem la crema vegetal i corregim de sal i pebre. Dixem coure durant
uns 10-15 minuts fins que quede ben reduït.
Farcim les
asbargínyies.
Tallem la
mozzarella i a posem damunt d’una llanda de les asbargínyies per fer la versió
vegana.
A l’altra
llanda repartim bé lo formatge Emmental.
Decorem en
los xampinyons que havíem laminat i una mica d’herbes provençals i gratinem al
forn.
Servim
acabat de fer.
Aquest és un
plat que se pot preparar lo dia ans i que en san demà esta encara més bo.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada