22/8/19

Asbargínyies farcides


Ingredients:
10 asbargínyies
2 pastanagues grosses
15 xampinyons
1 primentó roig
2 dents d’all
400ml crema vegetal (soja, arròs, avena...)
Mozzarella vegana
Formatge Emmental ratllat
Sal
Pebre negre
Oli d’auliva
Herbes provençals

Preparació:
Rentem les asbargínyies, les partim per la mitat i los hi traiem lo tronxo. Les abuidem i les posem a les safates de forn damunt de paper vegetal. Los hi tirem un xorret d’oli i una mica de sal i coem al forn.
Si ne féssem menor quantitat, les podríem fer al vapor.
Amb Magimix Cook Expert al programa VAPOR uns 10 minuts.



Preparem lo farcit. Netegem i pelem les pastanagues. Netegem los xampinyons i rentem lo primentó. Pelem les dents d’all.
Reservem 2 o 3 xampinyons per a decorar tallats a làmines.
O trinxem tot ben xicotet o ho passeu per un processador d’aliments.
Amb la Magimix Cook Expert.
Posem les asbargínyies i los xampinyons i triturem amb la cubeta grossa.


Ratllem les pastanagues amb el disc de ratllar menut.


Triturem lo primentó (va molt bé si teniu algú que no li agrada per la seua textura) amb l’all a la cubeta menuda fins que quede gairebé líquid.


A una cassola ben grossa posem un bon xorro d’oli i afegim les asbargínyies i xampinyons. Salpebrem i sofregim.
Afegim la pastanaga i continuem en lo sofregit.


Afegim lo primentó i l’all. Salem.
Quan estigue ben cuit tirem la crema vegetal i corregim de sal i pebre. Dixem coure durant uns 10-15 minuts fins que quede ben reduït.


Farcim les asbargínyies.


Tallem la mozzarella i a posem damunt d’una llanda de les asbargínyies per fer la versió vegana.


A l’altra llanda repartim bé lo formatge Emmental.


Decorem en los xampinyons que havíem laminat i una mica d’herbes provençals i gratinem al forn.


Servim acabat de fer.
Aquest és un plat que se pot preparar lo dia ans i que en san demà esta encara més bo.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada