Aquests
macarrons són una manera de minjar llegums i no consumir tants de cereals.
Fantàstics també per als celíacs. Una pasta amb un gust diferent i que a la
vegada ens aporta menys índex glucèmic que la pasta de blat i més proteïnes.
Ingredients:
150g
macarrons d’azukis
8 xampinyons
10-15
tomaques cherry
Pesto
Oli d’auliva
Sal
Pesteta
(opcional)
Preparació:
Bullim aigua
i coem los macarrons. Una vegada cuits los escorem bé.
Mentrestant posem
un xorro d’oli a la paella i saltegem la pesteta partida per la meitat.
Netegem los
xampinyons i los tallem a làmines. Los afegim a la paella.
Rentem bé
les tomaques i les partim per la meitat. Les afegim a la paella i ho saltegem
tot bé.
Servim los
macarrons en lo saltejat i una o dues cullerades de pesto al gust.
Barregem bé
i a minjar!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada