27/4/18

Minestrone en kale


La minestrone és una sopa de verdures originària d’Itàlia. A cada regió es prepara d’una manera diferent: amb arròs, pasta o llegums. Jo avui he fet la meua versió amb llegums. Un plat complet i molt bo.




Ingredients:
400g kale morada
3 pastanagues
2 alls porros
400g fesols blancs cuits
500ml caldo de verdures
1C pasta de primentó
Sal
Oli d’auliva
Pebre

Preparació:
Netegem bé les verdures i les tallem a trossets.


Posem a la cassola un xorro d’oli i afegim los porros. Salpebrem.


Afegim també les pastanagues. Salpebrem i saltegem.


Afegim la kale i acabem de saltejar bé.


Afegim los fesols i salpebrem una altra vegada al gust.


Acalentem lo caldo de verdures i l’afegim a la cassola. Coem uns 15-20 minuts a foc lent.


Servim i gaudim.
A algunes regions d’Itàlia se servix amb salsa pesto o bé amb una mica de parmesà ratllat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada