La
minestrone és una sopa de verdures originària d’Itàlia. A cada regió es prepara
d’una manera diferent: amb arròs, pasta o llegums. Jo avui he fet la meua
versió amb llegums. Un plat complet i molt bo.
Ingredients:
400g kale
morada
3
pastanagues
2 alls
porros
400g fesols
blancs cuits
500ml caldo
de verdures
1C pasta de
primentó
Sal
Oli d’auliva
Pebre
Preparació:
Netegem bé
les verdures i les tallem a trossets.
Posem a la
cassola un xorro d’oli i afegim los porros. Salpebrem.
Afegim també
les pastanagues. Salpebrem i saltegem.
Afegim la
kale i acabem de saltejar bé.
Afegim los
fesols i salpebrem una altra vegada al gust.
Acalentem lo
caldo de verdures i l’afegim a la cassola. Coem uns 15-20 minuts a foc lent.
Servim i
gaudim.
A algunes
regions d’Itàlia se servix amb salsa pesto o bé amb una mica de parmesà
ratllat.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada