Una recepta
verda per St. Patrick i amb els colors d’Irlanda.
Ingredients:
500g
espinacs
4 ous
400g
formatge d’untar
100g
pastanaga tallada en conserva
4C farina de
cigrons
Sal
Pebre
Nou moscada
Preparació:
Rentem bé
los espinacs, los saltegem en un xorret d’oli i los triturem.
Barregem los
espinacs en los rovells d’ou, la farina de cigrons, la nou moscada i salpebrem.
Muntem les
clares a punt de neu i les barregem en la resta d’ingredients.
Ho estenem
bé damunt d’un tros de paper de forn a una llanda. Ho posem al forn a 170º i ho
coem uns 20 minuts aproximadament.
Ho dixem
gelar.
Escorrem bé
la pastanaga.
Una vegada
gelat, ho untem bé amb lo formatge.
Al damunt hi
repartim la pastanaga.
Poc a poc ho
enrotllem bé i ho guardem a la nevera fins al moment de consumir.
Happy St. Patrick’s
Day!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada