17/3/18

Braç d’espinacs per St. Patrick’s Day





Una recepta verda per St. Patrick i amb els colors d’Irlanda.

Ingredients:
500g espinacs
4 ous
400g formatge d’untar
100g pastanaga tallada en conserva
4C farina de cigrons
Sal
Pebre
Nou moscada

Preparació:
Rentem bé los espinacs, los saltegem en un xorret d’oli i los triturem.
Barregem los espinacs en los rovells d’ou, la farina de cigrons, la nou moscada i salpebrem.
Muntem les clares a punt de neu i les barregem en la resta d’ingredients.
Ho estenem bé damunt d’un tros de paper de forn a una llanda. Ho posem al forn a 170º i ho coem uns 20 minuts aproximadament.


Ho dixem gelar.
Escorrem bé la pastanaga.
Una vegada gelat, ho untem bé amb lo formatge.


Al damunt hi repartim la pastanaga.


Poc a poc ho enrotllem bé i ho guardem a la nevera fins al moment de consumir.


Happy St. Patrick’s Day!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada