2/10/17

Risotto de primentó



 Perquè és temps de primentons encara i estan molt bons!





Ingredients:
1’5l caldo de verdura
400g arròs
4 primentons rojos
1 ceba
4 C parmesà
Aufapiga
Sal
Oli
Pebre
Romer

Preparació:
Posem a calentar lo caldo de verdura a foc lent.
Pelem i tallem la ceba menuda. La posem a sofregir en un xorret d’oli.


Rentem i tallem los primentons a tires.
Afegim los primentons als sofregit. Salpebrem i també hi posem lo romer. Saltegem.


Afegim l’arròs i lo sofregim una mica.


Tirem la  mitat del caldo i dixem bullir. Quan veiguem que reduix, anem posant més caldo.


Quan l’arròs ja estigue casi cuit, picarem l’aufapiga i l’afegirem al risotto en lo parmesà. Remenarem bé i courem 5 minuts més. 


Apagarem lo foc i en dos o tres minuts ja servim.


Si lo proveu ja me direu que vos sembla!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada