Perquè és temps de primentons encara i estan molt bons!
Ingredients:
1’5l caldo
de verdura
400g arròs
4 primentons
rojos
1 ceba
4 C parmesà
Aufapiga
Sal
Oli
Pebre
Romer
Preparació:
Posem a
calentar lo caldo de verdura a foc lent.
Pelem i
tallem la ceba menuda. La posem a sofregir en un xorret d’oli.
Rentem i
tallem los primentons a tires.
Afegim los
primentons als sofregit. Salpebrem i també hi posem lo romer. Saltegem.
Afegim l’arròs
i lo sofregim una mica.
Tirem
la mitat del caldo i dixem bullir. Quan
veiguem que reduix, anem posant més caldo.
Quan l’arròs
ja estigue casi cuit, picarem l’aufapiga i l’afegirem al risotto en lo parmesà.
Remenarem bé i courem 5 minuts més.
Apagarem lo foc i en dos o tres minuts ja
servim.
Si lo proveu
ja me direu que vos sembla!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada