Que no minge carn, no vol dir que no ne sapigue cuinar... de tant en tant, entre tofu, seitan i llegums a casa algú se'n alegra ;)
Ingredients:
½ conill
tallat
1 ceba
2 dents d’all
Pèsols
Rovellons
2 tomaques
Vi blanc
Sal
Oli
Pebre
Romer
Saboritja
Preparació:
Salpebrem lo
conill i lo marquem a la cassola de terra en un xorret d’oli. Traiem i reservem.
En lo mateix
oli fem lo sofregit. Pelem i trinxem la tomaca i tallem la ceba. Afegim les dents d’alls
sanceres.
Quan lo
sofregit estigue afegim lo conill, lo romer i la saboritja. Tirem un xorret de
vi blanc i reduïm.
Remenem la
cassola de tant en tant i a continuació afegim los rovellons nets i tallats a
trossos.
Tirem un got
d’aigua i los pèsols i dixem reduir. Rectifiquem de sal i acabem de coure.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada