29/3/14

Tarragona Restaurant Wine - La Nova Taverna



 


Aquesta setmana vam decidir provar un nou restaurant dins les jornades de Tarragona Restaurant Wine que se celebren a Tarragona.

La Nova Taverna esta situat al mig de la Plaça de la Font, té terrassa i dos minjadors menuts a dins. Natros vam anar a sopar i vam estar a dins.


Vam fer lo menú què proposàvem i vam tastar diversos vins. Durant les jornades pots fer los diferents menús què proposen los restaurants i la beguda va a part. Hi ha una proposta de vins i caves on ofereixen copes a 1’90 euros.


Per a començar vam demanar un vinet i mos van treure un paté d’anxoves d’aperitu.





Los primers los vam provar tots. Amanida de vieires, mango, pernil cruixent i mezclum de fulles amb vinagreta de cítrics. La persona què se la va minjar va trobar la vinagreta una mica massa salada. Torradeta de formatge brie i gorgonzola, melmelada de pebrot, olives aragoneses i escalivada i salmorejo de tomàquets d’hort amb picada de cherrys, cruixent de ceba i alfàbrega fresca. L’aufapiga i li donava un gustet molt bo.





De segon vam escollir pop planxat amb musclos alineats sobre cremós de patates. Lo pop i lo cremós molt bo, però los musclos estaven gelats (no acabats de fer) i no me van acabar d’agradar massa. Medalló de filet de vedella amb foie i saltejat primavera de verdures i patates. Tendre i al punt, potser una mica escàs per als que són minjadors. I també hi havia ànec en dues textures, confit i magret amb glacejat de cebetes i poma rostida, però ningú és va decidir per ell.




Los postres, a opinió general de la taula, van ser lo millor. Lo triomfador de la nit: Fans de la xocolata: Coulant, sopa i perletes de xocolata blanca. Ho van devorar! I jo vaig provar lo bescuit de pastanaga i especiat amb gelat de formatge. Tant lo bescuit com lo gelat, molt bons. I ningú va provar la mandarina confitada amb un toc de Cointreau i gelat de vainilla, lo Fans de la xocolata va arrassar!




Vam fer dues copes de vi per cap, aigua i alguns cafè. Total, 22 euros per cap. Relació preu qualitat molt bé.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada