7/1/23

Un llibre, una recepta (61). Curry de cigrons

 


Aquest mes vos porto un llibre que fa temps que tinc, d’aquells que llegia al tren perquè era xicotet i cabia a la butxaca. Uns anys més tard, vos porto una recepta d’un curry ben bona entre les diferents que proposa.


The Vegetarian Pocket Bible. Everything you need to know about living meat free de Carys Matthews és un llibre sobre vegetarianisme amb algunes receptes per a fer que segur que vos agradaran.

 

Ingredients:

1 ceba

3 dents d’all

1 primentó roig italià

100g xampinyons

500g cigrons cuits

5 tomaques

1 anoll d’espinacs

400ml llet de coco

Oli de coco

1c curry

1c comí

1c pesteta en pols

1 pesteta

Sal

 

Preparació:

Pelem la ceba i les dents d’all. Trinxem l’all. Tallem a trossets la ceba i ho posem a una cassola en un xorro d’oli de coco i les espècies. Ho sofregim fins que la ceba comence a estar doradeta.


Netegem i tallem lo primentó a trossets. L’afegim a la cassola.

Netegem i tallem los xampinyons a trossos, los afegim a la cassola.

Netegem i tallem els tomaques a trossos.

Netegem bé los espinacs.

Afegim a la cassola los cigrons, les tomaques i la mitat dels espinacs. Salem al gust.

Barregem bé.

A continuació afegim la llet de coco i dixem que bullgue uns quinze minuts a foc lent.

Los espinacs que mos queden los posem ala cassola i remenem bé i si veiem que lo curry sestà quedant sec, afegim una mica d’aigua. Dixem coure uns 20 minuts.

Apaguem lo foc i servim acompanyat de naan o arròs basmati per a fer un plat ben complet.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada