25/11/22

Polp en pataca i pèsols

 


Ingredients:

1 polp cuit d’1kg aproximadament

500ml aigua de la cocció del polp

4 pataques

200g pèsols

1 ceba

2 tomaques

Oli d’auliva

Sal

Pebre

Negre

1C pebre roig

 

Preparació:

Pelem la ceba i la tallem a juliana.

Netegem la tomaca i la tallem a daus grossos.

Ho posem a la olla inox de la Magimix Cook Expert en un bon xorro d’oli i salpebrem. També afegim lo pebre roig. Programem: COCCIÓN/ DORAR.



Mentrestant pelem les pataques i les tallem a trossets.

Tallem també lo polp a trossets.

En acabar, ho posem tot a l’olla inox. Salpebrem una mica més i afegim lo caldo. Programem: COCCIÓN/ COCCIÓN LENTA i desprogramem la velocitat de les aspes per a que no ho remene. Si les pataques que heu usat són més duretes, potser haurem d’ampliar lo temps, però si no, quedarà tot ben cuit.


A mitant cocció, traieu la tapa menuda.

Una vegada cuit, ja ho podeu servir o bé guardar per a dinar l’endemà de carmanyola.

Ah! Aquest plat se pot fer fàcilment en una cassola de terra amb foc i fent xup xup.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada