26/1/12

Crema de llom ibèric




Ingredients:

400g de pataca
100g de llom ibèric
5 lonxes de llom ibèric
15ml d’oli d’auliva
80 ml de nata líquida
10 ml d’aigua
Palets de pa
Sal
Pebre


Preparació:

Pelem, tallem i posem a bullir la pataca.

Posem les 5 lonxes de llom ibèric damunt d’un paper de forn i les emboliquem amb ell. Ho posem al forn i que se vaigue coent. Estarà quan tingue textura cruixent. Una vegada cuit, lo tallem a trossets menuts en unes estisores i reservem.

Una vegada la pataca estigue bullida, l’escorrem i posem en un recipient. La triturem juntament amb el llom ibèric, l’oli, la nata líquida, l’aigua, la sal i lo pebre. Ha de quedar una crema homogènia.

A l’hora de sevir ho posem en gotets menuts (o en lo que millor vos vaigue), i ho decorem en un palet i una mica de llom cruixent.
Se pot servir templat, o fred, al gust de cadascú!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada