12/3/23

Ous en espàrrecs

 


Ingredients:

1 manoll d’espàrrecs verds

4 ous

2 dents d’all

1 tros de pa sense gluten

1l caldo de verdura

1C primentó roig

1c comí

Sal

Oli d’auliva

Pebre negre

 

Preparació:

Netegem los espàrrecs i los tallem a trossos.

Pelem les dents d’all.

A una cassola de terra posem un bon xorro d’oli i sofregim les dents d’all, lo pa i lo comí. Quan estiguen una mica doradets, Ho traiem i ho posem a un morter.

Afegim los esparrécs a la cassola, los salem i saltegem.


Afegim lo primentó roig, saltegem un minut més i hi tirem lo caldo de verdura. Coem durant 15-20 minuts.

Piquem tot lo que tenim al morter i li afegim una miqueta del caldo de la cassola. A continuació ho aboquem a la cassola i que vaigue fent xup-xup.

En acabar, trenquem los ous i los repartim per la cassola, apaguem lo foc i dixem que la calor residual los cogue per fora però mos dixe lo rovell que se desface en obrir-lo. Salpebrem per damunt. 


Apaguem lo foc i servim acabat de fer per a gaudir de l’ou tot barrejant-ho bé.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada