Ingredients:
1 manoll d’espàrrecs
verds
4 ous
2 dents d’all
1 tros de pa
sense gluten
1l caldo de
verdura
1C primentó
roig
1c comí
Sal
Oli d’auliva
Pebre negre
Preparació:
Netegem los espàrrecs
i los tallem a trossos.
Pelem les
dents d’all.
A una
cassola de terra posem un bon xorro d’oli i sofregim les dents d’all, lo pa i
lo comí. Quan estiguen una mica doradets, Ho traiem i ho posem a un morter.
Afegim los
esparrécs a la cassola, los salem i saltegem.
Afegim lo primentó roig, saltegem un minut més i hi tirem lo caldo de verdura. Coem durant 15-20 minuts.
Piquem tot lo que tenim al morter i li afegim una miqueta del caldo de la cassola. A continuació ho aboquem a la cassola i que vaigue fent xup-xup.
En acabar, trenquem los ous i los repartim per la cassola, apaguem lo foc i dixem que la calor residual los cogue per fora però mos dixe lo rovell que se desface en obrir-lo. Salpebrem per damunt.
Apaguem lo foc i servim acabat de fer per a gaudir de l’ou tot barrejant-ho bé.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada