17/3/23

Gotets de brandada i melmelada de primentó

 



Avui una recepta que pot semblar unes postres a simple vista (semblant a un cheese cake) però que és un entrant ben bo que se pot preparar en temps per a dies que tenim convidats.

 

Ingredients:

250g abadejo dessalat

4 pataques grosses

1 dent d’all

200ml crema vegetal

Sal

Oli d’auliva

Pebre negre

Melmelada de primentó roig (la podeu fer com la melmelada de tomaca, substituint la tomaca pel primentó roig o primentó del piquillo)

 

Preparació:

Pelem i bullim les pataques.

Pelem la dent d’all i la posem a la paella en un bon xorro d’oli. Saltegem també allí l’abadejo.

A continuació triturem l’abadejo, l’all, les pataques i la crema vegetal tot junt. Salpebrem. Si l’abadejo està prou sala, jo no poso sal, però al gust.

Ara podem muntar lo plat o bé reservar-ho a la nevera fins al moment que ho necessitem. Mos pot aguantar perfectament 3-4 dies sense problema ben tapat.

Posem unes cullerades de brandada a cada gotet/recipient i a sobre li posem una mica de melmelada de primentó.



Servim amb una cullereta.



Podeu canviar la melmelada de pimentó per la de tomaca, figues, carxofa...

 

 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada