Avui una recepta que pot semblar unes postres a simple vista (semblant a un cheese cake) però que és un entrant ben bo que se pot preparar en temps per a dies que tenim convidats.
Ingredients:
250g abadejo
dessalat
4 pataques
grosses
1 dent d’all
200ml crema
vegetal
Sal
Oli d’auliva
Pebre negre
Melmelada de
primentó roig (la podeu fer com la melmelada de tomaca, substituint la tomaca
pel primentó roig o primentó del piquillo)
Preparació:
Pelem i
bullim les pataques.
Pelem la
dent d’all i la posem a la paella en un bon xorro d’oli. Saltegem també allí l’abadejo.
A continuació
triturem l’abadejo, l’all, les pataques i la crema vegetal tot junt. Salpebrem.
Si l’abadejo està prou sala, jo no poso sal, però al gust.
Ara podem
muntar lo plat o bé reservar-ho a la nevera fins al moment que ho necessitem.
Mos pot aguantar perfectament 3-4 dies sense problema ben tapat.
Posem unes cullerades
de brandada a cada gotet/recipient i a sobre li posem una mica de melmelada de
primentó.
Podeu canviar la melmelada de pimentó per la de tomaca, figues, carxofa...
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada