Ingredients:
1 ceba
grossa
300g
xampinyons
300g fideus
sense gluten
1l caldo
verdura
4 ous
Sal
Pebre negre
Oli d’auliva
Julivert
Preparació:
Pelem la ceba i la tallem a juliana.
La posem a una cassola de terra en un bon xorro d’oli i la sofregim.
Mentrestant netegem los xampinyons i los tallem a làmines. Los afegim
al sofregit de ceba.
Salpebrem.
Posem lo caldo de verdura i dixem que arranque lo bull. Quan bullgue, afegim los fideus, remenem, corregim e sal i los dixem coure.
Un momentet abans de servir-los, posarem aigua a bullir per a coure
los ous. Si los ous són frescos, només trencant-los directament a l’aigua ja se
couran recollits. Si ja fa uns dies que los tenim, millor tirar un xorret de
vinagre per a que la clara no se mos desface.
Servirem los fideus als plats, en compte posarem los ous al damunt i
decorarem en una mica de julivert.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada