Ingredients:
1 polp cuit
d’1kg aproximadament
500ml aigua
de la cocció del polp
4 pataques
200g pèsols
1 ceba
2 tomaques
Oli d’auliva
Sal
Pebre
Negre
1C pebre
roig
Preparació:
Pelem la
ceba i la tallem a juliana.
Netegem la
tomaca i la tallem a daus grossos.
Ho posem a
la olla inox de la Magimix Cook
Expert en un bon xorro d’oli i salpebrem. També afegim lo pebre roig. Programem:
COCCIÓN/ DORAR.
Mentrestant pelem les pataques i les tallem a trossets.
Tallem també
lo polp a trossets.
En acabar, ho posem tot a l’olla inox. Salpebrem una mica més i afegim lo caldo. Programem: COCCIÓN/ COCCIÓN LENTA i desprogramem la velocitat de les aspes per a que no ho remene. Si les pataques que heu usat són més duretes, potser haurem d’ampliar lo temps, però si no, quedarà tot ben cuit.
A mitant cocció, traieu la tapa menuda.
Una vegada cuit, ja ho podeu servir o bé guardar per a dinar l’endemà de carmanyola.
Ah! Aquest plat se pot fer fàcilment en una cassola de terra amb foc i fent xup xup.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada