O borraines... la recepta de sempre de la iaia versionada.
Quan fa fred surten les borranyes, i és un record de casa que sempre
tinc present. Lo dia de Nadal tampoc falten a taula!
Com ja sabeu, les receptes de les iaies sempre són a ull i lo que
entre, així que no poso mesures perquè jo també les faig així. Tot dependrà de
la quantitat de borranyes que tingueu.
Ingredients:
Borranyes
1 ou*
Farina d’arròs integral
Anís (beguda alcohòlica)
Aigua
Oli d’auliva
Mel
*Podeu fer la versió vegana substituint l’ou per lli arremullat i mòlt.
Preparació:
Netegem bé les borranyes amb compte i les eixuguem.
Preparem la massa tot batent l’ou, afegint un xorret d’anís. Posem la
farina d’arròs i anem remenant fins que tinguem una massa fluida, no espessa.
Podem corregir amb una mica d’aigua segons necessitat.
Posem al foc una paella en abundant oli.
Arrebossem bé les borranyes i les anem fregint amb compte.
Les anem traient i posant damunt d’un plat en paper de cuina per a treure l’excés d’oli.
Si vos agraden dolcetes, desfem una miqueta de mel a la paella i la
repartim per damunt.
Com millor estan es acabades de fer una mica calentetes.
Vatros ne feu a casa?
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada