Una recepta reconfortant molt bona. Ja sabeu que sóc molt fan de la cuina asiàtica i penso que les sopes que pots trobar arreu del país (i mira que és gran i amb infinitat de cuines) són fantàstiques.
Ingredients:
1 pastanaga
grossa
1 primentó
roig
1 ceba
tendra
Flors de brocoli
al vapor
6-8 shitakes
Oli de coco
3C gingebre
fresc
1 pesteta
4C tamari
1’2l d’aigua
180g noodles
d’arròs plans
1 grapat de
tirabecs
2 dents d’all
2c suc llima
4C cacaus
salats
2C tahina
Preparació:
Netejarem la
verdura. Pelarem la pastanaga i la tallarem a tires. També tallarem a tires lo primentó
roig.
Ho saltejarem
a la cassola amb una mica d’oli de coco i lo gingebre ratllat.
Netejarem los shitake.
Afegirem los shitake, la pesteta i lo tamari i saltejarem un parell de minuts.
Posarem los
noodles d’arròs a la cassola.
A continuació posarem l’aigua amb la tahina i dixarem coure fins que los noodles estiguen casi fets.
Netejarem los tirabecs i tallarem a trossets i los afegirem a la cassola a l’últim moment per a que queden cuits “al dente”.
Picarem los
cacauets al morter
Servirem a un bol amb les flors del brocoli, una mica de ceba tendra tallada (de la part de la tija) i cacauets.
Si vos
agrada, posarem una mica de suc de llima per damunt.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada